Obrint camins
Serveis urgents
Intèrprets
Com sol.licitar un intèrpret

1. Vosté ens sol.licita el servei d'un intèrpret mitjançant un correu electrònic indicant la data i l'horari en què es precisa , l'idioma, el tipus d'esdeveniment, el tema i especificant si es tracta d'una interpretació d'enllaç, simultània o consecutiva. Si és necessari ens haurà d'enviar la informació que vosté cregui oportú sobre el tema a tractar i terminologia específica.

2. Nosaltres li enviarem un pressupost sense compromís .

3. Vosté ens envia el pressupost conforme accepta la tarifa aplicada i ens adjunta el justificant de la transferència bancària  del 25 % de l'import total al nostre c.c. El pagament també el pot realitzar per PAYPAL. (Si ho prefereix pot fer el pagament del total de l'import en aquesta fase).

4. Un cop realitzat el servei li cobrarem el 75% restant mitjançant domiciliació bancària al seu c.c i li farem arribar la factura per correu electrònic.Consulti les nostres tarifes


Text Übersetzung
Web-Seiten übersetzungen
Dolmetscher Service
SEO positionierung
La nostra empresa li ofereix la possibilitat de tenir les seves traduccions on line fetes en 24 hores amb un suplement del 40% en el preu standard.

Demani pressupost sense compromís.


Serveis Urgents
Posicionament SEO
Servei d'Intèrprets
Traducció de Pàgines Web
Traducció de documents
Serveis que oferim
Contacte
Traductores Sti
+34622055450
+34697660455
E-Mail: arminstraub@stitraductores-interpretes.com