Contactgegevens
Richtlijnen voor Google Webmasters


De Google richtlijnen voor webmasters omvatten een reeks richtlijnen die Google in een gids heeft samengebundeld. Als u deze richtlijnen volgt, kan u er zeker van zijn dat uw website door Google gevonden en gepositioneerd wordt.
De Google richtlijnen worden onderverdeeld in 3 groepen. Een gedetailleerd overzicht kan u via deze link vinden.


Onze professionele medewerkers die uw website positioneren, vertalen en structureren volgen deze Google richtlijnen heel strikt op. Een goed gebouwde en ontworpen website is niet op één, twee, drie gerealiseerd. Ook het positioneren neemt veel tijd in beslag. Geloof niet in de misleidende reclame die belooft dat jouw website in korte tijd in de top 10 van Google zal staan.
Bij de vertaling van een website en de positionering op een gunstige plaats in de zoekmotoren komt heel wat kijken. U dient systemtisch te werken, de juiste woorden te kiezen, de kwaliteitsrichtlijnen van de verschillende zoekmachines strikt op te volgen en de correcte links te creëren om succes te oogsten!
Onze medewerkers van de Sti Vertaal- en Positioneringsdienst verstaan hun vak. Ze leveren maatwerk, garanderen dat uw website zichtbaar wordt op de Duitse, Engelse, Spaanse en Franse markt en volgen strikt de technische, kwaliteits- en ontwerprichtlijnen van de zoekmachines op. Uw aanwezigheid op het internet reflecteert uw ernstig en betrouwbaar imago en wordt zo uw beste visitekaartje om nog meer klanten aan te trekken.

Ontwerp en inhoud, kwaliteit en technische richtlijnen:

Na de bouw van de website beginnen onze taalkundigen aan hun analyse en aan de vertaling van de inhoud naar de doeltaal. Wanneer de site helemaal af is, breekt een cruciaal moment aan: het ogenblik waarop we de site in de verschillende algemene adressenbestanden en in de lijsten van bedrijven positioneren. Dit vereist een heel precieze woord- en zinkeuze. De bezoekers van deze bestanden moeten niet alleen exact weten welke diensten uw bedrijf aanbiedt maar moeten uw bedrijf ook kunnen onderscheiden van soortgelijke bedrijven op de markt. Daarom werkt Sti Vertalers en Tolken met een professioneel team van vertalers en webmasters. Samen zorgen zij ervoor dat uw bedrijf binnen een redelijke termijn zichtbaar is op het internet en vertegenwoordigd wordt op de buitenlandse markt.SEO diensten (Search Engine Optimization)


     * Professionele Keyword Analysts
     * Google Search Engine Optimalisatie
     * Strategische Inbound Linking
     * Website Optimalisatie
     * Meta Tag Generation
     * Hyperlink Optimalisatie
     * Interne Link Structuren
     * Inbound en outbound links
     * One way links
     * Directory structuur
     * Robots.txt
     * Sitemap.xml


Traductores Sti
+34622055450
+34697660455
E-Mail: arminstraub@stitraductores-interpretes.com