Serveis urgents
Contacte
Cursos de formació d'alemany  i anglès per petites i mitjanes empreses (PYMES)


Traductores Interpretes Sti ofereix cursos especialitzats d'alemany i anglès per empreses i empresaris que desitgin millorar  o ampliar els coneixements lingüístics del seu personal.
En els temps moderns de la globalització, el concepte  de l'empresa amb un àmbit d'acció local o regional no té molt futur. La seva empresa necessita obrir-se als mercats estrangers i comercialitzar els seus productes a nivell internacional.  El naixement de grans multinacionals va tenir lloc a partir de petites empreses de caràcter local que, en el seu temps, van tenir una visió de futur i aconseguiren  col-locar el seu producte en tots els mercats internacionals. Aquesta tasca fou aconseguida gràcies a la contractació de personal molt qualificat i, el que és més important, amb un coneixement d'idiomes molt extens.
En el món comercial s'ha fet imprescindible el coneixement de l'anglès per a les relacions econòmiques, essent  aquest el principal llenguatge comercial utilitzat globalment. Però no podem oblidar l'importància a nivell europeu de l'alemany  ja que el mercat alemany representa la principal potència  econòmica europea convertint al país en  la locomotora econòmica de la Unió.

En Sti oferim cursos molt especialitzats per personal d'oficines i comercial en els que, a diferència de les clàsiques escoles d'idiomes, posem a  disposició dels alumnes el nostre personal  intèrpret,  amb el que podem oferir  uns aspectes educatius molt diferenciats als de les escoles d'idiomes. Els nostres cursos están plantejats segons el grau de coneixement dels alumnes. Oferim alemany i anglès d'iniciació però ja enfocat a un ús comercial més que col-loquial, amb el que els nostres alumnes, una cop finalitzats els primers dos trimestres, son capaços d'iniciar les seves primeres negociacions a nivell bàsic. Adaptem els nostres cursos a las necessitats de la seva empresa.

D'altra banda oferim cursos per a personal que pugui demostrar coneixements mitjans/alts d'alemany/anglès, molt especialitzats i dirigits cap a la diplomàcia comercial, tècniques de negociació empresària, intercanvis comercials, tecnològics i financers, … En aquests cursos posarem a la disposició de la seva empresa intèrprets nadius especialment formats i amb molta experiència amb la finalitat de que els alumnes aprenguin segons les necessitats específiques del seu sector.

Tipus de cursos:
o    Coneixement bàsic del'idioma
o    Coneixement avançat de l'idioma
o    Conversa
o    Terminología tècnic-comercial
o    Tècniques comercials i de negociació


Traductores Sti
+34622055450
+34697660455
E-Mail: arminstraub@stitraductores-interpretes.com